Fredagsmys

Slutade elva i skolan!! Ooooh friday friday! Gick ner på waynes med martina och grabbarna för lite lunch.

När jag och martie kom till byn gjorde vi negerbollaaarrr som ska ätas inom kort! Vi kollade på truetype blood oxå (skaaarsgård!!!). Hemma nu och har precis ätit mammas goaste kycklinggryta! snart ska jag möta upp wick för att bege oss mot andra sidan älven till marties crib!

Later sk8er!


It takes a fool to remain sane

Idag känner jag mig lite väl sofistikerad med skjorta, stickad tröja och mina blå gubbskor! Idag mina vänner har vi bara två lektioner, socialkunskap och administration! Vilket betyder att vi slutar kl.13.00. Oh du ljuva fredag!

Btw, whaddddafock is going on with the weather? Tydligen tyckte Gud att vi inte fick tillräckligt med sommar, så han skickar den nu ist! Aja, tack och bock men snart vill jag ha en jävla massa snö faktiskt!


Fest hos laden

Hey y'allllll. Idag gjorde vi en laden(elida)-version av fest hos mange i klassrummet. Haha. Fulaste. Roligaste. Idag. Redovisning på socialkunskapen också, eller det beror ju på hur man tolkar redovisning. Film/diskussion/lärarenpratartjugofyrasju, JA. 

Hur som haver, efter skolan åt jag, bror och mor på O'learys. En smarrig blue cheese burgare tröck jag i mig. Yumm! Sen gick jag och mamma på bio, "jag saknar dig". Ja, alltså.. random film! Jag grät nästan hela filmen, men ändå så garvade jag ihjäl mig vissa gånger för den var så pinsamt gjord. Alltså, ja. Ni som sett filmen kanske förstår vad jag menar!

Nu har jag krypit ner i sängen och tänkte dra på en film att somna till. Nighty




Juste, spexade som unicorn i matsalen oxå.



Slänger med en bild på Spenny med, bara för att hon är så snygg!

Los deberes

Måste bara slänga upp ett inlägg bara för att jag kan! Nyss haft spanska läxförhör och nu blire svenska och lite trevlig livskunskap med Erika. Som förövrigt är världens bästa lärare!


Mobilbloggar!

Blogg.se har gjort en app!? Inte visste jag de heller! Sitter på bussen påväg hem från dansen med Frida, wickan och Elida. Ffridasjoberg.blogg.se, mkt fin och smart liten flicka som visade mig appen. Sitter helt lyrisk nu och knappar på mobilen!

Hämtade lilleman på dagis efter skolan och va hemma med han tills mor kom hem! Vad gör man när småbarn inte vill äta?? Jag gav upp.. - Ge dom kex! Yes yes, en glad Wille och en mindre glad jossan blev det! Men han är ju go en ändå, en aning självkär kanske??


We're from Barcelona

Har äntligen tagit tag i Barcelona bilderna, bättre sent än aldrig, huh!?











"Just cut it off"

Hemkommen från en liten löprunda. Förut hade jag problem med benhinnan, fick sulor för det och det har gått galant nu i cirkus ett halvår, men nu, nu från ingenstans kom den lilla smärtan smygande igen och tog död på benet. Inte roligt, får kolla upp det igen och fixa till det där.

Btw, jag och Martina gick in på H&M efter skolan, plånboken skriker tommare än någonsin, men med hjälp av ett litet presentkort, som jag fick av min kära skutskärsliga i födelsedagspresent, fick jag med mig en tröja, ett halsband och lite örhängen hem. Tack tjejer!




Död åt winkonto

Idag mina kära vänner har jag bestigit Mount Everest, sprungit ifrån Usain Bolt, hoppat bungyjump utan lina och överlevt! Nej, men nästan... Idag har jag nämligen gjort bokföringsprov! Det här äckliga provet har legat över mig som ett askmoln och förpestat mina dagar. Men nu, nooo moooore! Inge mer bokföring och jag är så lycklig att jaaaa vettefan.

Okay, snabb uppdatering i bilder av vad jag haft för mig de senaste dagarna:



Varit ute på tattaräventyr i kylan med my lady johanna.



Jobbat i garderoben på Ladies Night med Jollaaa!



Träffat Micke på tåget som förövrigt bor i Uppsala, chocken.. glädjen!



Spelat Wordfeud, oooh vad jag har spelat wordfeud, skadad.



Ätit svamp! (dock inte allt, men nästan??)


Frälst

Brolle va, vilken stjärna.

Hej Märtha

Jag och party-marty gjorde pizza idag efter skolan, vettefan hur vi lyckades, men smaklös jäla pizza vare! Menmen... Wickan kom förbi en stund också! träävligt. Tanken var ju att jag skulle bokföra lite men hamnade här framför tvn ist. Booooya




You have to learn the fact to forget about the boy who forgot about you

Onsdag.
Skola.
Svettats på rullbandet.
Firat 20 årig bror.
Bonde söker fru med mam.

Nu, true blood och sleepy.



Freedom!

Idag sa jag upp mig från Callup! Kände att pluggeriet slackade efter för mycket för att kunna jobba så mycket. Och attans vad skönt det är nu! Oh du fagra frihet! Yes man, i skolan hade vi lite Shakespeare dramaclub, sen tog jag och martina bussen hem till mig, läxade lite och åt mackor så det tjöt om det. Efter det tog jag en liten promenad och sen kollade jag, martina och elida på "Friends with benefits", sjukt bra film. Just nu sitter jag och deppar för jag vill leva i en film, men nono. Kära verklighet, du suger... Nej, ska ta och fixa lite med barcelona bilderna sen sova i min smuliga säng, yey. Nighty night!




Rainy freakkin monday

Första lektion, idrott. Spöregn, yey. Planen va avstängd men givetvis, vi vandrar till bollan och kör lite fotboll i lera, lovely! Slängde strumporna för tredje gången efter en idrottslektion med Håkan. Efter skolan svettades jag lite på gymmet med johanna och my. Sen hem till byn. Nu behöver jag ett stort glas vatten och sjujäkla skönhetssömn! Later alligaters!


Jag lever

Hej dagboken. Imorse vaknade jag med skorna på och med en bula i huvudet. Hur kunde det komma sig? Idag jobbade jag hela kvällen på cafét. Sen åt jag en cheese. Det va gott. Godnatt dagboken.


Hej Wijk

Idag snorade jag ännu mer så gick hem från skolan lite earlier. Då låg jag hemma och kom på att modelljakten, dvs, andreas wijk, skulle komma till gävle idag. Fuck. Upp ur täcket, på med skor och ner på stan, ta ett kort och hem igen! Score! Blev lite lycklig av det så tog mig till dansen också, fick lite skavsår men de är smällar man få ta! Snart ska jag slänga mig i sängen och klicka på True blood!


If karma is a bitch then i guess Lucifer would be my God

Och här sitter jag och snorar ut all hjärnkapacitet generna hade att bjuda på. Inge jobb idag för mig blev det så jag och Martina dök ner i lite plugg efter skolan! Alla uppgifter i svensk litteratur historia, 25 frågor i naturvetenskapen och alla frågor till seminariet i socialkunskap som vi har på torsdag. WAY TO GO HUH!?
Nu står mami och kokar ihop lite käk, sen blire soffan och idol för min del!
Det var allt här från mig, over and out, 3 mil från centrum!



Färgklick

Idag va ja lite färglaaaa, gul skjorta och röda tights från barceloa!
Trött som en gnu men visst fan ska man jobba idag också. Sitta i telefon och försöka lura på folk mobilt bredband i fyra timmar ska väl gå fint?



Sen kan man ju undra varför lillebrorsan som är ett och halvt år gammal får hem brev när jag själv inte fått brev på flera år?


Working 9 to 5

Stängde precis nere på cafét.
Nu? Sova. Trött.


Gillis 2 år!

Kom precis hem från småbarn, ballonger och tårta.
Nu ska jag dressa om till mocca utstyrsel och göra mig redo för espressomaskinen!



Get drunk in the woods

Va på vattenskidklubben igårkväll, sjukt jävla packat med folk. Balla ur lite lär jag ju säga. Sluta med att folk satt och häcka i skogen för att gömma sig för polisen.. men men, jag hade en förjävla trevlig kväll iaf! Nu ska jag ta en promenad tillbaka för jag gömde min cykel i skogen nånstans när den paja igår, smart drag.. eller?
Sen om en timme ska jag iväg på barnkalas, wie!
Jag, kitten och lilla fröken fyhr på bilden.



Freakshow

Projektade lite med mina skolböcker och vilket urballat spex! Mycket nöjd och mycket psykelidisiskt resultat!
(Johanna, notera alla göteord!)


work and a snooze

Igår jobbade jag kväll, på vägen hem haffade jag mina fina vänner j.p och patten som satt och dejtade på church! Lite senare tog jag min röv hem till My och hugo, muchas trevligas! Sen runt två tog vi en prommis till mig på stan och tittade på alla fulla människor. Basic fredagskväll!





Juiceoholic

Ge mig en apelsinjuice med lite fruktkött i så överlever jag vad som helst.
Morning!


Hej jag heter Josefine jag ringer från Tele2

Andra jobbdagen på callup och jag sålde fyra stycken på två timmar, KLIRRRRRRR i kassan!!!!


RSS 2.0