Fett med höst

Idag har jag vart på spinningpass, färgat ögonbrynen, hängt med johanna och jobbat. Förövrigt har jag vart fett less hela dagen. Stressad, trött och fyrtio olika saker man måste fixa. Hejdå

P.s johanna är bra hon


Woop

Hälsar lovet välkommen med ett spinningpass! Alla lektioner var inställda så därför har vi lov nuuuuu! Lycka!


Torsdag

Once again.. Räddad av martina! Råkade ställa av alarmet när jag vakna ist för att trycka på snooze. Hon plinga på klockan tio över åtta och jag flög upp ur sängen med kudden kvar i ansiktet, slängde på mig kläderna och sen sprang vi 2 schoool.

Haha bilden på Jenny och Jesper, kul att se att ni hittat varann efter två år!

Var på aerobicpass med lina och Johanna, inte våran grej!!!!

Somnade till lite på socialkunskapen, fick jordens märke efter klockan.. Haha

Nu sitter jag med toning i håret och tittar på tv med ida och brorsan pluggar järnet!


Ack, Sundbyberg

Dansen är så sjuuukt rolig! Svettas som en apa, men de är ju såna äckliga bilder jag brukar lägga upp här på min hemskt besökta blogg. (host, not). Min och eves wok blev snarare en creme fraiché sörja, men fan den va god ändå. Vi lyckades ju göra den eller hur?!

Hade nyss ett långt samtal med Martina, min personliga coach vad det gäller pluggning till prov, tack för att du finns ängel. Funderar på och slänga mig i sängen och läsa engelskaboken. Yes det gör jag.

Smell you laters



Chill

Chillar m plugg hos eve, lagar lite woki woki inför dansen!


Bästa målet på dagen

Ställde klockan på sju för att få snooza i en timme. Gofrukost med marty, scones m. marmelad! Ikväll är det dans, skaka rompa


Sleepmode

Sovmorgon imorn till kvart över nio, faktiskt så jävla värt med en timme ändå. Sömn är fedtttttt underskattat.

(alltså haha, älskar iphones rättstavningsprogram. "fettt" ändrades till "Gertrud", aaahjo men va bra att den haja, PRECIS de jag skulle skriva!)

Mohaha, godnatt dönickar!
(okej, nu var den duktig.. Ändrade godbatt till godnatt, lite cred för det)


Suplise!!

Blev inge spinning.. Lagade lite mat till en sovande familj ist! Nu gosar jag ner mig själv och min ensamhet framför tvn!


Titta vad jag kan

Idag har jag fanimig vart duktig. Gjort prov, betalat mobilräkning, bytte en ram på stan (som jag skulle gjort för längesen), lämnat tillbaka bok, handlat och bakat scones! Yeey me!

Senare ska jag på ännu ett lökigt spinningpass! Gogogo


Okej, inte roligt

Provet var fan inte kul.... Seriöst. FEK prov på torsdag sen äre lov och då ska vi till Umeå och fritzen, livskraft just nu!!


Sleepy chicken

Sjukt trött dag, sömn törstande lektioner så de skrek om det. När jag kom hem slängde jag mig på sängen, drog täcket över huvudet och låtsades att jag va en björn som gått i ide.. Kolsvart och tyst, där sov jag som en stock till klockan sex. När jag klev ut ur rummet kollade pappa och anna på mig som om de sett ett spöke. De hade tydligen inte uppfattat att jag var hemma.. Haha

Har försökt och plugga svensk litteraturhistoria men de går icke bra de eller! Aja, får gå som de går.

Si jo


Heldag på jobbet!

Jobbade elva till fem. Men ett folktomt café fick mig och dannis att stanna ca tre h extra. kuuuuul liv, ja men faktiskt, tröttaste och fulaste. Antar att jag försökte hitta en anledning att inte behöva gå hem och plugga?


De ä ju så härligt

En moccasallad och johanna fick bli min räddning igår! Vi hyrde skräckfilm och vandrade till erik. Satt och kämpade för att hålla mig vaken, sicken tur jag har som har en sån härlig vän som bor ett hus därifrån! Tröttnacke nr1 är nu påväg hem för en dusch sen drar jag mig mot jobbet!


Fittapp

Inläggen kommer aldrig upp och när dom väl gör det kommer bilderna fyrtio ggr om... ?!


Sömnlös?

Jag och my gick hem till andrea igår. Två små fylletomtar kom också förbi, alltid trevligt! Imorse ställde jag klockan för spinningintervall. Svett var ordet, svett! Idag har jag faktiskt inga planer, inte en enda! Faktiskt ganska skönt! Ska nog ligga här framför tvn ett tag till iaf!


Inlägget innan skulle kommit typ fyrtio år tidigare men aaah

Hänger hos mysow, nyduschad fräsch. Blir döchill ikv och spinnibgpass imorn med mrs P!

Dannis jobbskor på bilden, najs!


Spe2underbaraB

Det här inlägget tillägnar jag till min världsbästa klass! Hade aldrig orkat med gymnasiet utan mina underbara vänner! Alla är så underbara och störtsköna på sitt sätt! Tror inte jag hade haft energin att kliva upp på mornarna om jag inte visste att jag skulle få träffa er!

Det var allt, lite gullig måste man ju vara ibland! Nu ska jag till jöbbet! Peeeeace och puss


Denim

Jiiiiii, kör på jeans idag. Long time no see säger jag till min mörka jeansskjorta som har hängt längst bak i garderoben ett bra tag! Btw, min ljusa jeansskjorta är på rymmen, så om nån har sett den, var god ring!

Idag skulle jag plugga med Martina, anna och munk, men ska jag jobba från fyra så de blidde inge av för mig.

Nu åker jag förbi skutskärs fabriken och som en äkta ingrodd invånare här i Älvkarleby kommun känner jag inte ens stanken längre, de är fan sorgligt...

Nää, vad säger ni guys? En tyst minut för Gaddafi?


Nighty

Förlåt om jag postar yberäcklig bild men jag har fått besök av två feta bölder på vänsterkinden. Hope they wont be long..

Kikar på criminal minds nu, sen ska jag stendö just precis här i sängen.


Bara så länge det finns stjärnor över oss

Känslan av att bokstavligen vilja slita ut hjärtat ur bröstet.

Norrsken

Såg ett freakkin jekla norrsken idag! Eller ja, rosa himmel. Tänkte direkt på Björnbröder och deras förfäder och lala...

Jag och martie åkte hem med mamma, världens goaste mama lagade till köttbullar och mos!(mammas mos är topnotch!!!!) sen har jag och martina kollat på Gullivers resor, i pluggsyfte! Och tränat in alkaner och alkener!

Track of the day: cilla turns
(har haft den i huvet heeeela dagen)


U.S.A

Blir mkt walking shoes bilder här på bloggen men de är ungefär så jag har tid att blogga såhär på morgon... På väg till skolan!!

Bror kom hem igår och sov för ovanlighetens skull, skönt med lite syskonprat!

Nu ska jag skriva den där jävla spanska uppsatsen! Wish me luck!!


Dance modderfokkaaaah

Åt på jobbet med eve och Tess efter skolan, määttttast! På dansen va Jörgen och lärde oss lite detaljer på lockingen. Jaaa, om man ändå kunde dansa som den människan. Ena sekunden spagetti ben för att sedan den andra sekunden hoppa som en clown(snygg clown) och få linjalraka robotben! Han tar hem priset coolest-dude-of-the-day! Med hästlängder!

Spanska prov imorn.. Försöker plugga men fokkk. Känns som man kan det mesta och chillar med pluggandet, sen sitter man där, kallsvettig med pennan darrandes i handen och stirrar på ett tomt uppsatspapper..


Jag och mina Martens!

Lätt mitt bästa köp, nånsin! Klev upp tidigt idag, nån gång lär man ju duscha.. Nu är jag påväg mot naturkunskap med Bengan. Tur att man har kaptenen i lurarna.


Pizza

Idag spenderade vi halva dagen på länsmuseét, andra halvan i skolbänken, när vi slutade gick jag och Martina hem hit, stoppa en mozarella fryspizza i ugnen och slängde oss framför tvn. Standard efter-skol-deg!

Ikväll blev det ett jympa medel pass med mrs.Persson! Nu ligger jag framför desperate houswifes!

 

 


Hatar blogg.se när inläggen aldrig kommer upp

Freezing cold och jag har tappat bort vantarna. Projektdag idag med litteraturhistoria på schemat. Hejjpa

(ah från imorse rå)


Döds

Spinningpasset var min död. Nästan. Aldrig svettats så mkt, men attans det är fan skönt efteråt! Känner mig som ny människa, stolt över min insats på cykeln! Heja mig!

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska plugga inför spanska provet eller lägga mig i sängen... Hmm..

 


Mat är min passion

Jag måååååste börja sova! Har laddat ner alla vänner säsonger, dumt drag! "ett avsnitt till, bara ett till, okej sista nu..." bad, bad, bad! Eve knäppte den här bilden på mig när jag snarkade till lite på företagsekonomin.. Tack!

Nu sitter jag och laddar batterierna inför ett intensivt spinning pass med nattis! Hur ska det gå??


Måndagsbarn

Morning m8s! Sovmorgon idag till tio. Hänger lite hos far nu, Disney channel på tv, Mulan!


Kex, koja och kritor

Det har min eftermiddag bestått av! Wille-överenergi-Wetterberg.. Nu är far hemma, slänger mig i soffan med kritkladdiga händer och pustar ut!


Åtta pers på tre små sängar

Igår åt vi sååå jävla gott! Tacos, kladdkaka, grädde, godis, chips, dipp, popcorn, vindruvor och läskeblask! Mätta som kor åkte vi från Martina hem till mig, en skräckisrulle och en halv film senare sov vi.. Eller, jag iaf!

Storfrukost imorse, tog en välbehövligt skön dusch och nu sitter jag på bussen in mot stan för lite kvalitetstid med lillebrorsan!


Barnkalas

Nu drar jag på Martinas kalas, tacos och fiskedamm står på schemat!! Grattis igen bästa duuu!!!!


Powernap

där fick jag så jag teg... Vällde in folk. Kände mig som absolut lyckligast när de kommer in en hel släkt (så många att dom börjar möblera om för att få plats) sen säger dom: färskpressad apelsinjuice åt alla barnen!! Joodu.. 9 apelsinjuice pressade jag, dvs typ tjugo apelsiner! Död åt juicepressaren...

Nu ligger jag i soffan framför hockeyn med uppknäppta byxor sisådär lagomt manligt! Drar en powernap innan jag drar mig mot Martina och aaskalas!


Mocca

Småsyskon är söta men de är fan inte skönt att vakna sex på morgon av gallskrik eller... Aja, en snorig puss när man gick hemifrån kompenserade upp det lite faktiskt.

Frukost på jobbet, öppnade previs.. Så kom nu alla dagen efter människor som festat hela natten! Kom till Mocca och bruncha, gör min förmiddag lite värd!


Kvällen-före-öppning-däck

Trött jossan drar på sig uggsen för första gången i år och släpar sig till bussen. Öppnar imorn så drar en taktikförflyttning till far för att slippa kliva upp så satans tidigt!

Kollade på idol ikväll med laaden och wick. Myyyyys med popcorn, chips och dipp, plus vindruvor(=dålig i magen??)

Nu väntar jag bara på att den här bussen ska ta mig genom alla skogar så jag får sova nån gång!


Fredagslyckan

Hälsar helgen välkommen med ett fett jävla wohoooo!!! Sitter på bussen nu, gjorde provet i skolan som jag pluggat till ca hela min livstid.. känns det som?! Puh, gick tammetusan helt okej så de kändes ju bra de iaf!

Ikväll ska jag mysa i byn med pinglor!

P.s hoppar fortfarande till varje gång jag får syn på min spegelbild och ser RÖTT!


Coloursplash

Nu är jag readhead och johanna drog en blond page! Lite ovant men de känns kung!


2 school 4 cool

Duscha är överskattat, torrshampoo är grejen. Jorla


Tensider och andra molekylhelvetes föreningar

Ja, prov på fredag. Naturkunskap. Med Bengt. Stammande, såpaluktande, hets-bengan. Ja. Jag är inte taggad.

Jag och eve skulle plugga efter skolan men med en all-ätandes lillebror och en påse ostbågar fick vi inte mycket gjort.

sen inhandlade jag födelsedagspresent med laiden och wick, till Martina (som fyller på fredag). Det. Det är jag taggad till. Till tusen.

Dans idag också, började på raggan, känner att de där med röv och höfter inte e min grej riktigt, men vafan.. Haha

Nä, nu ska jag sluta dricka te, kolla på fula youtube klipp och faktiskt göra nå vettigt, i ungefär en timme, då äre the mentalist. Vill inte missa. Nejnej.

Hejhej.


Högertrafik, jo tack jag vet.

Idag när vi kom till skolan möttes vi av camillas övertaggade blick och ännu ett nytt bokföringsprogram, kill me slowly.

Kirrade ny klocka efter skolan, lite halvt glad än att den andra gick sönder nu när man fick ut en maffigare på försäkringen! Stora, silvriga grabbklockor runt handleden, 2 die 4. Hööhö

Sen mina kära, klockan halv fem till åtta, det vill säga i tre och en halvtimme, satt jag på ya trafikskola och lyssnade på en gammal man prata om högerregel. Säger det en gång till: kill.me.slowly...

Just nu sitter familjen samlad i soffan framför tvn och kollar på fotbollen, brukar fan inte tycka om och kolla på sport på tv. Men attans, här sitter jag, som en tvättäkta Svensson, hoppandes upp och ner i soffan när svenska dojjor sätter bollen i nätet.

Slänger upp en bild på mig och sötogge i skolan, pilkens råsnygga telebobbo och självklart klockan som pryder mig likt en jävla glassko, med andra ord, väldigt nöjd!


Starring kutcher

Achton kutcher gjorde entré i two and a half men igår, HUR många satt klistrade med trynet framför tvn??


Nike Air Max

Har fått pippi på fräna träningsdojjor, har kikat på ett par nike air max ett bra tag nu! Men attans va de bränner i plånkan... Menmen, kanske värt det, blir ju hundrafyrtio gånger roligare att träna om man springer med dessa på fötterna, oh looooord.


Bilderna som inte ville följa med inlägget

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Jobb, sup, sov

I fredags käka jag church med märta och boysen, sen vidare tilll mysan för att fira världens bästa johanna. Lördagen bestod av jobb, jag och my tänkte ta oss en myskväll med film och godis men efter ett samtal slängde vi oss på bussen mot andersberg för lite partheey. Sov inte många timmar den natten. *Bitchslappar mig själv i ansiktet* suck. Öppnade på cafét med trötta ögon, tur att dannis är en glad jävel och jobba med!

Ny vecka, nytt plugg, många nya leverpastejmackor. Så var vi här igen.


nu går jag till bussen, cYYYaa


JOHANNA P JOHANNA P

Ha den feta jäkla äran på sjuttonårsdagen Johannaaaaa! Idag fick det bli ett grattis sms men imorn ska de firaaas!

Just nu ligger jag, nyss hemkommen nerbäddad framför sex and the city, slut som artist. Jag luktar disktrasa och matrester efter ett sextimmars pass på cafét. Jag och bea sprang runt som djur för att passa upp på alla lattemorsor och middagsgäster, har inte haft så mycket gäster på en och samma gång sen freaking sommarkväll i think! Tacka gudarna för sovmorgon imorn!

Slänger med en bild på mig och J dagen i ära!


Morgonstund har guld i mun

Så vare inte så :pPp
Trött, sliten, hjärndöd och hängig klev jag upp ur sängen och lät fötterna släpa mig till duschen.. Iskallt vatten fick hjärnan att vakna till och komma på att vi har spanska glosor idag!

Gårdagens prov är nog det prov jag tränat mest till nånsin, sen att det inte ville återspegla sig i hur det gick på själva provet får gubben däruppe på moln stå för. Karma?

Nej nu ska jag sluta negga. Har ju en snäll mamma som skjutsar mig till skolan! (tänk på barnen i Afrika....)


Trött själ

Gårdagens ros ger jag till Niklas Östblom, eves far som hjälpte oss med matten igår så in i h-vete! Tack och back, veckans ängel!

Idag dock när jag och Martina skulle plugga själva inför provet som vi har imorn gick det inte fullt så galant. Lämnade ensamma åt ödet med en bok fylld med siffror, variabler, formler, polynom, kvadrering och konjugat, utan någon som kunde förklara vad vi skulle göra med alltihop... Ack ack! Vi slog ihop böckerna och begav oss till Elida och wickan. Vi spela wordfeud mot varann mestadels, välidigt socialt sådär! Martina lyckades smälla in 108 p, duktig Märta! Hejdå.

Btw, Vill. Ha. Skorna.


Barnkärlek

I veckan när jag öppnade kylskåpsdörren fick jag se något som jag inte sett på flera år, något som jag ääälskade så högt och som fick mig att springa hem från skolan... Gammelmormors äppelmos!!! Yummie!

Är hemma nu och duschar i yberfart efter en idrottslektion med "alla-väder-håkan". Ska slänga i mig några slevar mos sen bege mig mot skolan!


Hedesunda

Vaknade i hedesunda bredvid en eve, kvällen spenderades med hennes fam, plus två överglada damer, deras SJU(?!?!) hundar och gomat!!

Idag jobbade jag at the café och nu sitter jag i baksätet, eve är styr ratten och vår destination är h-sunda än en gång och matteplugg! Lövli


Mitt inlägg från imorse kom aldrig upp så slänger iväg det nu!

När ska jag lära mig och klä mig efter väder och inte efter årstiden.. Ack ack, Sitter jag och väntar på tåget till stan och jag känner bokstavligen svettmustaschen under näsan! Men men, de ä väl ba o le ändå va?


Lördagsfrkost

Att vakna av att mamma kommer in och frågar hur man vill ha ägget, att sedan komma ner till vardagsrummet där bordet fylls av pålägg och mackor, att Rune står vid strykbrädan och spelar gitarr, det, DET är lördag!

Igår hade jag och mina brudar feta fredagsmyset, sen fick nog drog vi på oss jacka, vantar och halsduk för att trampa till bruket där en hel flock vänner festade hejvilt! Och de är fan alltid lika roligt att vara nykter ibland lulliga och helpackade människor! Sjukt trevlig kväll!

Nu ska jag göra ett ryck, duscha, cykla hem martinas cykel, sen sätta mig på tåget till jobbet! Härlig daaaaag!!